Ben je op zoek naar een vakantiebaantje?

Home » Vakantiewerk

Zoek jij een leuk baantje voor in je vakantie? Hieronder vind je een overzicht van alle vakantiebaantjes per regio! Klik op een plaatsnaam waar je graag vakantiewerk zou willen doen. Vervolgens zie je alle vakantiebaantjes in die regio verschijnen.

Vakantiebaantje

Scholieren opgelet, wij hebben volop vakantiebaantjes voor jou in de aanbieding! Ben je op zoek naar een vakantiebaantje? Wil je graag lekker geld verdienen tijdens je vakantie? Op ScholierenWerk vind je de beste vakantiebaantjes in iedere regio! ScholierenWerk biedt een actueel overzicht van vakantiebaantjes waar je direct online op kunt solliciteren. Wil je bijvoorbeeld in jouw vakantie werken in de horeca, promotie of in de supermarkt? Of wil je graag administratief werk doen of toch liever een krantenwijk? ScholierenWerk heeft altijd een vakantiebaantje dat bij jou past.

Hoe vind ik vakantiewerk bij mij in de buurt?

De vakantie komt eraan! En dat betekent: op zoek naar een leuke vakantiebaan. Hoe? Heel simpel: klik hierboven op jouw woonplaats of een plaats bij jou in de buurt en bekijk diverse vacatures voor vakantiewerk in deze regio. Wil je het aanbod nog wat specifieker maken? Dat kan. Gebruik de filters om aan te geven welke beroepsgroep je interessant vindt of vul enkele trefwoorden in in de zoekbalk. Zo heb je binnen no-time een leuke vakantiebaan gespot.

Wat voor vakantiewerk mag ik doen op mijn leeftijd?

Ben je op zoek naar een vakantiebaan? Groot gelijk. Tenslotte heb je nu zeeën van tijd en door lekker wat uurtjes te maken begin jij het nieuwe schooljaar met een goed gevulde spaarrekening. Maar welk werk mag je uitvoeren? Dan hangt af van jouw leeftijd. Zo mag je bijvoorbeeld als je 14 jaar oud bent nog niet achter de kassa zitten, en om in de horeca alcohol te schenken moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Wil je weten wat jij tijdens je vakantiebaan mag doen? Op onze leeftijden pagina vind je alles wat je moet weten over het werk dat je mag doen op verschillende leeftijden.

Wanneer kan ik zoeken naar vakantiewerk?

Staat de vakantie voor de deur? Dan is het tijd voor een leuke vakantiebaan! Als het gaat om vakantiewerk kun je er niet vroeg genoeg bij zijn. Tenslotte ben jij niet de enige die heeft bedacht om deze vakantie eens goed te benutten. Het hele door kun je terecht op ScholierenWerk.nl voor diverse vacatures. Is het aanbod op dit moment niet zo ruim? Dan kan het dat je er nét iets te vroeg bij bent. Of net te laat natuurlijk. Maar, geen nood. Schrijf je in op onze website en mis nooit meer een vacature voor leuk vakantiewerk.