Bijbaantje in je woonplaats

Home ยป bijbaantje

Zoek jij een leuk goed betaald bijbaantje in jouw regio? Hieronder vind je een overzicht van alle bijbaantjes per regio! Klik op een plaatsnaam waar je een bijbaantje zoekt. Vervolgens zie je alle bijbaantjes in die regio verschijnen. Je kunt ook het overzicht van alle bijbaantjes bekijken.

Bijbaantje, zo gevonden via ScholierenWerk.nl

Scholieren opgelet, wij hebben volop goed betaalde bijbaantjes voor jou in de aanbieding! Ben je op zoek naar een leuk bijbaantje voor naast je school? Wil je graag lekker geld verdienen met leuk werk? Op ScholierenWerk vind je de beste bijbaantjes in iedere regio! ScholierenWerk biedt een actueel overzicht van bijbaantjes waar je direct online op kunt solliciteren. Wil je bijvoorbeeld werken in de promotie, supermarkt of horeca? Of toch liever een krantenwijk? ScholierenWerk heeft altijd een passend bijbaantje voor jou.

Hoe oud moet ik zijn voor een bijbaantje?

Op ScholierenWerk.nl vind je bijbaantjes voor scholieren van alle leeftijden. Of je nu 14 jaar bent en folders wilt gaan rondbrengen bij jou in de wijk of 16 jaar bent en als afwasser in de horeca aan de slag wilt, het kan allemaal. Weet je niet zo goed welk bijbaantje past bij jouw leeftijd? No worries. Op onze leeftijden pagina zie je precies welk werk past bij jouw leeftijd.

Wat voor verschillende bijbaantjes bieden jullie aan?

Bijbaantjes zijn er in alle soorten en maten. Zo ook bij ons op de website. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baantje in de supermarkt? De classis bijbaantjes als vakkenvuller of kassamedewerker doen het altijd goed. Liever iets anders? Denk dan eens aan een bijbaantje als bijlesdocent, maaltijdbezorger of promotiemedewerker. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, met een bijbaan is van alles mogelijk.

Hoe solliciteer ik op een bijbaan?

Heel simpel! Klik op de solliciteerknop (je weet wel, die knaloranje) en log in met jouw gegevens. Je komt meteen op de juiste sollicitatiepagina terecht, waar je alleen nog even je gegevens moet controleren. Hier kun je eventueel ook een motivatiebrief uploaden. Heb je nog geen account? Binnen enkele minuten maak je gratis een account aan en kun je solliciteren op jouw favoriete bijbaan.