Bijbaantjes bij Prenatal

0

vacatures

Filters

Werken bij Prenatal

Misschien kom je alleen in de Prenatal om te shoppen voor het jongste lid van de vriendengroep of je nieuwe kleine nichtje, maar Prenatal heeft naast babykleren ook bijbaantjes in de aanbieding. Lijkt het je leuk (en schattig) om de hele dag met het interieur en de garderobe van die kleintjes in de weer te zijn, en ga je lekker op advies over de beste spuugdoekjes, spenen en slofjes? Ga dan voor een van deze bijbaantjes en kom werken bij Prenatal.

Wat voor Prenatal vacatures wij hebben? Van alles. Je kunt bijvoorbeeld werken bij Prenatal als hulpkracht. It’s all in the name: tijdens jouw bijbaantje help jij waar nodig. En of dat als caissière, babyspullen-adviseur of opruimer is, dat maakt je helemaal niks uit. Bij dit bijbaantje ben je het hardst nodig op koopavonden, in weekenden en op feestdagen, en dat zullen dan ook je voornaamste werkdagen worden. Kun je niet wachten om de hele dag omringd te worden met het cutest productenaanbod van het land? Solliciteer dan snel op een van de Prenatal vacatures door het hele land.

Home » Werken bij » Werken bij Prenatal

Prenatal vacatures

Er zijn 0 bijbaantjes bij Prenatal gevonden.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige Scholierenwerk vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.