Bijbaantjes bij Intertoys

0

vacatures

Filters

Werken bij Intertoys

Zoek jij een bijbaantje en lijkt het je leuk om bij een speelgoedwinkel te werken? Check dan eens onze Intertoys vacatures. Want werken bij Intertoys als bijbaantje betekent werken in een gezellige omgeving, met leuke collega’s. En je bent de hele dag omringd door puzzles, lego, (video)games, bijoux en poppen. Met een bijbaantje als verkoopmedewerker bij Intertoys zul jij je dus absoluut niet vervelen. Want een gemiddelde Intertoys winkel heeft al snel 8.500 producten.

Ga je werken bij Intertoys als verkoopmedewerker? Dan loop je door de winkel heen en beantwoord je vragen van klanten. Ook zet je de dozen Playmobil even recht, vul je de sieraden aan of sorteer je de games opnieuw. Maar werken bij Intertoys houdt nog veel meer in. Zo sta je ook achter de kassa en help je klanten met afrekenen, en geef je advies over welk speelgoed nu echt het leukst is voor een jongen van vijf of een meisje van twaalf. Lijkt dit je een leuk bijbaantje? Bekijk dan snel de Intertoys vacatures en solliciteer meteen.

Home » Werken bij » Werken bij Intertoys

Intertoys vacatures

Er zijn 0 bijbaantjes bij Intertoys gevonden.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige Scholierenwerk vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.