Bijbaantjes bij Hoogvliet

0

vacatures

Filters

Werken bij Hoogvliet

Ben jij een echte aanpakker en wil je als bijbaantje in een supermarkt werken? Check dan eens onze Hoogvliet vacatures. Ga je werken bij Hoogvliet, dan werk je samen met een leuk team van leeftijdsgenoten. En dat kan al vanaf 14 jaar. Jouw taak als je gaat werken bij Hoogvliet als bijbaantje? Jij bent het aanspreekpunt in de winkel en zorgt ervoor dat alle klanten makkelijk boodschappen kunnen doen. Met een bijbaantje als verkoopmedewerker vul je de schappen op tijd bij en maak je de winkel schoon. Ook controleer je de houdbaarheidsdatum van producten en of alle producten de juiste prijs hebben.

Wil je liever wat anders doen? No worries. Met onze Hoogvliet vacatures kun je ook aan de slag als vulploegmedewerker en kassamedewerker: iedereen kan hier een leuk bijbaantje vinden. Door de flexibele werktijden is het werken bij Hoogvliet ideaal om te combineren met bijvoorbeeld je school of hobby’s. Klinkt dit voor jou als het ideale bijbaantje? Solliciteer dan vandaag nog op één van de Hoogvliet vacatures.

Home » Werken bij » Werken bij Hoogvliet

Hoogvliet vacatures

Er zijn 0 bijbaantjes bij Hoogvliet gevonden.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige Scholierenwerk vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.